Contest Blog tercantik

/Assalamualaikum/ korang hari Ni Mimi dengan hati terbuka nak buat contets sebab ada beberapa org dah sokong haha ;p nhe yang sokong Mizz suzana ( budak chomel ) & Amirah . ok tak ? mesty la ok kan kalau korang nak sokong juga boleh dengan cara Join la contets Mimi ceh! memaksa la Pulak kau cik mimi ;p
Go to rules

Rules :
1. Follow blog Mimi ( kalau nak la ) ( tapi baik follow hehke)
2. Buat entry pasal | Contest blog tercantik 3. Tag 3 orang ( make sure diorang tahu k )
4. tampak banner dekat atas tu d entry korang
5. Kepada yang menang wajid inbox Mimi d fb mimi :) untuk dapat kan makluamat lanjut
6. Kurang daripada 20 pereta . dengan serta merta contets nhe batal :)


How to be a winner?
1.Blog mesty kemas
2.entry menarik

Hadiah ? ahah mesty nak tahu kan ? cian korang ok la Mimi bagi tau nhe
tmpt pertama - Edit blog
tmpt kedua -  Header ( nie pun ikut dari korang )
Tmpt ketiga - Bnner ( nak font wrna apa ? kalau nak gmbr cartoon send link gmbr cartoon 2 kat fb Mimi .
                      kalau nak font cantik send link font 2 sama mimi d fb mimi
Kalau x menang jangan merajuk atau maraH HEHEEH 

Tarikh ( 29/10/2011 - 8/11/2011) letak link post entry anda d comments box ok  
Jom join ramai . linnk peserta akan d kumpul kan d bLOG mimi unutk korang tgok sapa yang sertai  

4 Smiling Kids:

C!k Ungu said...

http://ceritabudaksukaungu.blogspot.com/2011/10/contest-blog-tercantik-by-mimi.html

C!k Ungu said...

http://ceritabudaksukaungu.blogspot.com/2011/10/contest-blog-tercantik-by-mimi.html

Fafa Lulu said...

Fafa join contest Cik Mimi :
http://diaryfafa.blogspot.com/2011/10/contest-blog-tercantik.html

Izz_Zaty said...

adeQ sofie join.
http://sweetstraweberries.blogspot.com/2011/10/contest-blog-tercantik.html