Contest Blog menawan kalbu





Salm semua . ada perasaan heran tak ? mesty la akn .sebaba berlamabk2 entry pasal giveaway and contest d blog Mimi nhe hekhkehke .Takot la pulak korang fininig lalat tgok contets 2 ahahahha ;p amek ko hahaah ;p 
xdala joke2 jak eh . Nhe fb MIMI ADD OK 

eH2 BACK TO TOPIC hari nie bukan mahu ckap pasal Fb MImi tu. aha ;p hari nhe mahu buat entry pasal satu contets ahah ;p 

tgok syarat2nya nhe


  1. WAJIB follow blog ASKAR PINK dan AMALINA LAND.
  2. LIKE PAGE ASKAR PINK dan BLOG AMALINA LAND. - PAGE ASKAR PINK - AMALINA LAND just click button LIKE di atas widget follower.
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog AMALINA LAND (Jika anda dari blog AMALINA LAND) dan ASKAR PINK (Jika anda dari blogASKAR PINK).
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Lepas dah buat semua tu, letak link contest tu di ruangan komen. Kalau dari blog AMALINA LAND, letak link contest di blog AMALINA LAND. Kalau dari ASKAR PINK, letak link contest di ASKAR PINK.
  9. Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan.


Hadiah 
  • FIRST PRIZE : RM30 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM10 TOPUP (Maxis, Digi, Celcom) *Kalau taknak topup, bank-in pun boleh tapi hanya BANK ISLAM sebab tu je bank yang ada kat kawasan rumah kami, haha.
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) : Header, post footer, doodle or tab menu. (Based on your request).


How to choose the winner ?

  • Blog yang simple dan tidak lambat loading.
  • Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.
  • Owner blog yang mesra dan ceria like we all, haha.
  • Header yang membuatkan kami boleh tertawan.
  • Blog yang kreatf design.


Mimi tag : 



3 Smiling Kids:

SpidermanHere said...

Hello and hyehye tuan blog yang comey lote. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)

SpidermanHere said...

Assalamualaikum w.b.t :) Yuhuuuu! Lina nak bagitahu, hadiah telah di-updated. Jangan lupa check penyertaan anda jugak. Kalau takda dalam list, inform me first, okay?:D

SpidermanHere said...

Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :) Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D