BEN ASHAARI & LYSSA SECRET


  1. image Letak banner ini .. 
     
  2. Tajuk : BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog  .. Dan linkkan ke entri ini .
     
  3. Jawap soalan ini.. Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET
     
  4. Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?
     
  5. Siap ? Tu jee.. tak banyak kan ? Tinggalkan url entri korang di ruangan komen blog ini dan juga blog LYSSA SECRET
     
  6. Tutup , 8 malam ini , 30/10/2011
Penyenaraian dibuat selepas selesai segmen ini. Terima kasih.

Creadit coopy : lyssa secret

Persamaan : persamaan yang Mimi boleh nampak d blog akak lyssa and ben asri adalah . mempunyai banyak info menrik ? betul apa ? hehhe . Kak lyssa and ben asri sellu post info2 contoh tips2 la heeh .

Nak majukan kedua2 blog nhe : Buat banyak info . la pendapat Mimi

OK don jom join!

12 Smiling Kids:

Syieda_Joy™ said...

syieda datang dari blog abg BEN dan Lyssa... ^_^

jom ke blog syieda :
http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

Haniada said...

dtg dari segmen yg same.. jom ke blog hani jugak..

shiema sufian said...

shiema singgah dari segmen yang same. jom singgah dan follow belog shiema :)

Ani Nurhananina Abdullah said...

terbang dari segment Lyssa and Bro Ben .. do visit mine .. ^^

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sma fren! hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Ninie Dora said...

ninie dtg dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

Eza Boom Boom :) said...

Hello, datang sini malam-malam time line tenet dah laju..Hee, Eza datang dari segmen otai, Abang Ben dan Adik Lyssa..Hee.. Happy blogging yerr!! :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

fieda said...

singgah dari segmen yg sama..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

Sarah Hanim said...

hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Fendy said...

dtg dari segmen yang sama...salam perkenalan....dari blog fendy

LiJjang said...

visit yours :)

http://before-yesterday.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-lyssa-secret-antara.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com