Esok pergi ke Langkawi sama perlis ?? betul ka tu ?

Assalamualaikum korang :D peace , hehe

dah beberapa hari berturut2 Mimi buat post kan heheh ..yer la mana tak nyer MIMI xda tahu dah nak share cerita tu sama siapa jadi MIMI share je sama blog MIMI hehe .. ouwh ya esok MIMI pergi langkawi and bermalam d hotel perlis hehe :d best nya . hari baru sekarang Mimi buka blog ehhe sory tdik x sempat nak buka blog nie ..

ouwh ya  ... x sabar rasa nak pergi besok ! hehe . kepada visited Mimi ulang sekali lagi - Mimi x sempat nak follow kamu orang .. nnti kalau ada mood mungkin Mimi akan follow ! .. -- Mimi x sabar nak beli buku cerita novel lagi ;p hurm maklum la hari tu baru jer beli dekat hotel nobel tapi dah habis baca satu buku tu ... hrm .. x baca buku novel rasa bosan pula hehe

2 Smiling Kids:

Izz_Zaty said...

Ohh, Esok kah kamu pigi? Esok adik pegi Singapore. Hati-2 ya. Sampai bila kamu di Perlis dan Langkawi ?

Story Of March said...

ya heheh .... d perlis nie satu hari ja d langkawi tidak tahu la :)