Shadow Text

Assalamualaikum koran , hari Ni mimi mahu buat tuto pasal shadow text . xdak tahu kah shadow text tu apa ? contoh - tgok header Mimi nie . ngam2 ada org tanya mimi PICIT SINI untuk blog dia 



Kornag tgok tak ? 
tekan gmbr tu untuk tumbesar .

Cara untuk buat tu senang jer . 
buka photoscape --> editor --> tgok symbol T --> TEKAN tgok bawah sikin bahagian tu cari --> Outline tekan kotak kecil tu means macam nhe --> korang ada tgok kan kotak kecil dekat bawah perkataan Ouline -

Lepas tu korang tukar la warna shadow and tulis la ayat2 jiwang korang tu hkeheehk . ok
Gud luck , x tahu photoscpae pula -> ? --> search la d google -> kalau ada photoscape lagi bagus ..
header Mimi sekarang nie bukan Mimi yang buat but kwn baik Mimi d blog , 





2 Smiling Kids:

ain dzaya said...

tataw pulak potoscape pun ley buat camnie..ehhee,,mekaseh taw!

Story Of March said...

sama2 . :)