Freebies : Header part 3

Assalamualaikum korang hari nie mimi mahu bagi sikit freebiess header untuk korang semua yang butuh kan header . kan  hekeh . Mimi hari nie x da buat apa2 and mood pun baik so sebab tu la nak bagi header But doodle header creadit to : Lettha . ok :) . ada pelbagi wrna doodle nhe . ambil tau jan x ambil ;p . sory warna hijau x da sebab x reti dah nak buat 










Apa lagi rembat la . tahu la header nhe simple jak . ok WIDTH DIA - 700 heigth dia - 300OK :) hope korang happy